Denk je na over verkoop of een verbouwing?

Wil je weten wat mensen voor jouw woning zouden willen betalen?

Wij kunnen dat voor jou inzichtelijk maken met behulp van een gratis waardebepaling!

Tijdens een waardebepaling bekijken wij je huis en schatten wij de realistische verkoopprijs in de huidige markt. Het is daarom handig om zoveel mogelijk relevante informatie over je huis beschikbaar te hebben, want hoe meer details wij kennen, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

Wat is een waardebepaling?

Goede vraag! Simpel gesteld is een waardebepaling een soort ruwe schatting van de waarde van je huis. Tijdens een waardebepaling bekijken wij je huis en schatten wij de realistische verkoopprijs in de huidige markt. Het is daarom handig om zoveel mogelijk relevante informatie over je huis beschikbaar te hebben, want hoe meer details wij kennen, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten. Daarnaast gaan wij kijken naar de gemiddelde waarde van de woningen in jouw buurt. We bekijken vervolgens hoe de woning zich verhoudt tot dat gemiddelde. Al deze factoren samen geven je inzicht over de waarde van jouw woning.

De waardebepaling is bedoeld voor het moment dat je denkt over verkopen. Hij kan niet worden gebruikt als een taxatie. Er zijn 2 begrippen: waarde en prijs. De waarde is de bandbreedte die we voor je uitwerken in de waardebepaling en de prijs is wat je uiteindelijk krijgt bij verkoop. In een goede woningmarkt ligt de prijs boven de waarde, in een slechte woningmarkt ligt de prijs onder de waarde.

Hoe vraag ik een gratis waardebepaling aan?

Vul het formulier hieronder in, bel ons op 050-204 12 92 of gebruik WhatsApp en we plannen een afspraak in! Het proces is eenvoudig. Jij regelt een kop koffie en een moment van jouw tijd en wij komen langs om je huis te bekijken. De waardebepaling voeren wij zorgvuldig uit en die duurt daarom ongeveer 1 uur van je tijd en daarnaast zijn wij er nog zo’n 3 uur mee bezig op kantoor.

[wpforms id=”18838″ title=”true” description=”true”]